Dronninglund 2013

[wpgallery id=”5″]

Sierslev HK til Dronninglund – Cup 2013

STORE HEDDINGE: Lørdag aften vendte en flok og trætte og glade håndboldspillere fra Sierslev Håndboldklub hjem til Store Heddinge efter en meget spændende uge i Vendsyssel, hvor Ungdomsafdelingen havde deltaget i det store internationale håndboldstævne Dronninglund Cup 2013.
  Stævneåbningen fandt sted mandag aften med en festlig indmarch, hvor alle spillerne var delt op i nationer med hver sit flag i spidsen. Kampene startede tirsdag morgen og varede til lørdag eftermiddag med de sidste finaler. Sierslev HK spillede både kampe tidligt på dagen og rimelig sent om aftenen  –  så der blev nærmest arbejdet i døgndrift med spillerne.
  Der blev spillet håndbold mod hold fra blandt andet Taiwan, Egypten, Brasilien, Tyskland, Island, Norge, Sverige, Italien, Østrig, Indien, Schweiz, Canada og en del hold fra Danmark.
  ”Det har været en kæmpe oplevelse for vores spillere at møde så fremmede nationer –  og selvom sproget er meget forskelligt, så er håndboldreglerne jo de samme! Det var også en speciel oplevelse for et at vores hold at spille mod Egypten og se, hvordan de startede deres kamp med at lægge sig ned på græsset og bede til en bestemt herre! Ligeledes registrerede vi, at spillerne fra Taiwan var meget veldisciplinerede  –  selv deres sportstasker stod på en lige linje, når de spillede deres kampe”, fortæller Bodil Olsen fra Sierslev Håndboldklub.
  Sierslev HK spillede i alt 51 kampe. Desværre blev det ikke til nogen topplaceringer i det skrappe selskab.  Dog var der medaljer til alle deltagende hold i U-10 drenge turneringen  –  så det var nogle meget stolte spillere, der fik metal hængt om halsen.
  Alle spillere og ledere i Sierslev Håndboldklub er en meget stor oplevelse og et styrket sammenhold rigere. Spillerne holder nu lidt ferie fra håndboldtræningen, inden de starter op igen i august måned.