Dronninglund 2012

[wpgallery id=”4″]

Dronninglund Cup 2012

Sierslev Håndboldklub er nu tilbage på Stevns med alle sine ungdomsspillere og ledere efter en begivenhedsrig uge ved Dronninglund Cup 2012 i Vendsyssel. Alle spillere og ledere var indkvarteret i Hjallerup Idrætscenter og boede i idrætshallen – samtidig var der fri adgang til svømmehallen, som er tilknyttet centret. Alle håndboldkampene fandt sted på boldbanerne og hallerne i Dronninglund, hvor til transporten foregik pr. bus.

Sierslev HK spillede mod hold fra Tyskland, Brasilien, Taiwan, Slovakiet, Belgien, Egypten, Norge, Sverige, Spanien og Danmark – også det var noget andet, end vi plejer ved vores årlige håndboldtur.

U-10 pigerne spillede sig til en placering som nr. 3 og fik medaljer med hjem. Holdet scorede ialt 37 mål og de blev scoret af Mie Egeblad 19, Marie-Louise Mouritsen 7, Mie Winkel Petersen 7, Amanda Hansen 3 og Veronica Schytte 1.

U-10 drenge fik en placering som nr. 4 og scorede ialt 33 mål. Målene blev scoret af Lucas Berger Nielsen 12. Joakim Mogensen 12, Peter Egeblad 8 og Joachim Scheelhardt 1. Dette hold var ikke helt nok spillere og fik hjælp af Lucas, Joakim og Peter.

Turneringen for U-10 holdene sluttede allerede torsdag og fredag var der arrangeret en mindre turnering i strandhåndbold – måske en ny aktivitet i klubben? De unge spillere syntes ihvertfald, at det var spændende at være med til.

U-12 drengene sluttede midt i deres række og scorede ialt 108 mål. Målscorerne var Jacob Høgenhaug 22, Lucas Berger Nielsen 19, Joakim Mogensen 18,  Jannick Søndergård 16, Paw Larsen 12, Jacob Jørgensen 7,  Patrick Christiansen 5, Peter Egeblad 3, Simon Larsen 2, Tobias Voss 1 og Ulrik Jensen 1.

U-14 pigerne sluttede i den nederste halvdel og scorede ialt 35 mål. Målene blev scoret af Amanda Wideborg 19, Sarah Winkel Petersen 6, Monique Danielsson 4, Cecilie Østergård 3 og Cecilie Sørensen 3.

U-18 pigerne sluttede også i nederste halvdel og scorede ialt 44 mål. Målene blev scoret af Signe Poulsen 17, Diana Jørgensen 12, Stine Prüss 7, Anne Hall Madsen 7 og Helene Prüss 1.

U-18 drengene sluttede ligeledes i nederste halvdel og scorede ialt 69 mål. Disse mål blev scoret af Frederik Sørensen 24, Patrick Kaltoft 16, Niclas Meisner 8, Steffen Krogsgård 7, Thomas Nøddekær 7, Dennis Sørensen 4 og Fredrik Syv Nielsen 3.

Sierslev Håndboldklub var oppe mod nogle gode hold og der var et par enkelte halvstore nederlag – mens ellers klarede de forskellige hold sig rigtig pænt. Nogle lande som  Brasilien og Taiwan må man sige har haft en rimelig lang rejse til Danmark. Disse lande deltager derfor i andre stævner i Europa i bl.a. Sverige og Spanien.

Vejret var nogenlunde håndboldvejr i løbet af ugen med en blanding af sol, overskyet og nogle ordentlige regnbyger – så det var nogle mudrede baner, der blev spillet på de sidste dage. Dog er Dronninglund så godt kørende med græsbaner, at man bare kridtede 12 nye baner op i løbet af fredagen og så var alle tilfredse igen.

Stævnet var godt tilrettelagt og intet var overladt tiltilfældigheder med ca. 240 hjælpere  – det var også 34. gang, der blev spillet Dronninglund Cup, så de har en vis rutine i det.

Sierslev Håndboldklub har været med tilfredse med at deltage i stævnet og vi overvejer kraftigt, at deltage igen til næste år. Nu holder alle håndboldspillerne en velfortjent sommerferie og vinterens træning i Stevnshallen starter op igen samtidig med skolernes start i august måned.